Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

4 klasių išleistuvės

4 klasių išleistuvės

Štai ir baigėsi 56 Progimnazijos ketvirtokams svarbus jų gyvenimo etapas: ketveri metai pralėkė tartum vėjas, baigta pradinė mokykla, atsisveikinta su pirmąja mokytoja, kai kuriems – su klasės draugais ir mokykla.

4a, 4b ir 4 (Rūdaičių skyriaus) klasių mokiniai šiandien rinkosi į ketvirtokų išleistuvių ir pradinio išsilavinimo pažymėjimų įteikimo šventę progimnazijos aktų salėje. Atsisveikinimo su pradine mokykla šventės metu skambėjo muzika, dainos, visus lydėjo gera nuotaika ir šventinis jaudulys. Sėkmės jiems linkėjo 3a ir 3b klasių mokiniai ir pirmuosius mokslų baigimo pažymėjimus iškilmingai įteikusios progimnazijos direktorė Sigita Jonaitienė bei direktoriaus pavaduotoja ugdymui Vida Garjonienė. Šventės metu padėkos raštais apdovanoti labiausiai pasižymėję ketvirtokai – šalies ir rajono konkursų, olimpiadų prizinių vietų laimėtojai, mokslo pirmūnai, garsinantys progimnazijos vardą už jos ribų.

Tėveliai pačius gražiausius dėkingumo žodžius tarė savo vaikų klasių auklėtojoms, 4 klasių mokytojoms. Kaip padėka tėvelių padovanota magnolija bus pasodinta progimnazijos kieme. Ačiū už iškilmingą šventę mokytojoms Jolantai Vainušienei, Eglei Žvirdinienei, Elenai Šimkuvienei, Astrai Lasienei, Almai Bružienei, Rasai Marciulevičienei, Rasai Lapienei, Emai Marijai Maslauskaitei, Silvijai Geležinienei.

Po gražios šventės ketvirtokai išbėgo pasitikti vasaros.  Lauksime sugrįžtant po smagių atostogų.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content