Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

1-3 klasių padėkos diena

1-3 klasių padėkos diena

Birželio 7 dieną į gražią, tradicine tapusią šventę – Padėkos dieną, skirtą 1–3 klasių mokiniams, aktų salėje susirinko progimnazijos gabūs ir talentingi mokiniai, mokslo pirmūnai bei jų tėveliai.

Šventės dalyvius pasveikino ir dėkingumo žodžius tarė progimnazijos direktorė Sigita Jonaitienė, kuri pasidžiaugė gausiu apdovanojamų mokinių būriu bei padėkos raštais ir šventiniais balionais apdovanojo 27 pradinukus, šalies ir rajono konkursų, olimpiadų prizinių vietų laimėtojus, mokslo pirmūnus, kurie stiprina mūsų progimnazijos įvaizdį bei garsina jos vardą ne tik rajone, bet ir šalyje, bei konkurso ,,Kultūringiausias mokinys“nugalėtojus. Už puikią šventinę programą, gražiausius žodžius, dainas, šokius ir pakilią nuotaiką dėkojame šio renginio vedėjoms Dominykai Gaudutei, Akvilei Bačiulytei ir Emilei Venclovaitei, už skambias dainas – 8a klasės mokinei Austėjai Kaulickytei, taip pat mokytojoms Astrai Lasienei, Rasai Marciulevičienei, Emai Marijai Maslauskaitei, Silvijai Geležinienei.

Didžiuojamės savo mokiniais, jų tėveliais ir mokytojais. Linkime visiems puikios vasaros, turiningų atostogų, gero poilsio ir smagių veiklų.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content