Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

Bendrojo ugdymo mokyklų krepšinio varžybos

Bendrojo ugdymo mokyklų krepšinio varžybos

2022  m. birželio 7 dieną vyko krepšinio varžybos 3×3. Varžybas organizavo sporto mokykla. J. Pabrėžos universitetinės gimnazijos sporto aikštyne varžėsi 20 komandų trijose amžiaus grupėse. Mūsų progimnazijai atstovavo trys komandos.

Penktokų komanda  (2009 m. ir jaunesnių grupė) žaidė 4 rungtynes su Pranciškonų, Salantų, Vydmantų, Kūlupėnų komandomis. Iškovoję 2 pergales, liko ketvirtoje vietoje. Džiugu, kad Nojus G., Vilius K., Augustas P., Jokūbas R. kaupia patirtį žaisdami su vyresnio amžiaus vaikais. Kita komanda, kurią sudarė septintokai Justas K., Mantas B., Ignas S., Matas B., Domantas P., taip pat nepabūgo žaisti su vyresniais už save mokiniais. Registravome  komandą  Igno iniciatyva. Ši komanda sužaidė 4 rungtynes savo pogrupyje.

2007 m. ir jaunesnių grupei atstovavo aštuntokai Ugnius V., Saulius R., Rojus R., Arnas S.  Sužaidę 4 rungtynes savo pogrupyje, iškovojo teisę važytis finale. Su Daujoto komanda varžėsi dėl 1 vietos. Pralaimėję finalines rungtynes, savo kolekcijoje turi  2-os vietos medalius, o mokyklai atiteko dar viena taurė.

Ačiū už bendrystę atstovaujant mūsų progimnazijai rajone.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content