Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

Mokyklų  komandos rinkosi į Kretingos Simono Daukanto progimnaziją praleisti dieną mokymuose

Mokyklų komandos rinkosi į Kretingos Simono Daukanto progimnaziją praleisti dieną mokymuose

2024- balandžio 29 d, mokyklų komandos rinkosi į Kretingos Simono Daukanto progimnaziją praleisti dieną mokymuose
„Kas yra dizainu grįstas mąstymas ir kaip jis gali padėti sprendžiant su švietimu susijusius iššūkius“, kuriuos vedė Deividas Juozulynas, Vilniaus dizaino akademijos docentas, bakalauro ir magistro studijų dėstytojas, tyrimų ir dizaino agentūros „The Critical“ klientų patirties strategas, paslaugų dizaino ir dizainu grįsto mąstymo ekspertas.
Mokymų metu mokytojai aiškinosi ir diskutavo kas yra dizainu grįstas mąstymas (design thinking) ir kaip jis gali padėti sprendžiant su švietimu susijusius iššūkius, susipažino su įvadu į dizainu grįstą mąstymą, sužinojo esminius principus, kuriuos galima taikyti švietime, edukacijoje. Teorinė medžiaga jungiama su realiais pavyzdžiais, tai skatino didesnį dalyvių įsitraukimą ir žinių įsisavinimą. Mokymų metu buvo pristatomos skirtingos priemonės ir įrankiai, kurie padeda geriau atlikti tyrimus, suprasti vartotojus, suformuoti problemas, iškelti dizaino iššūkius, tobulinti mokymo procesą ir generuoti idėjas sprendimams, pavyzdžiui, prototipų kūrimą ir kt.. Mokymų dalyviams buvo pateikiami skirtingi įrankiai, padedantys lengviau įgyvendinti praktines užduotis.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content