Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

Seminaras ,,Elgesio stiliai. Kaip išlaikyti pozityvų reiklumą komunikacijoje?“

Seminaras ,,Elgesio stiliai. Kaip išlaikyti pozityvų reiklumą komunikacijoje?“

Įgyvendinant mokytojų kvalifikacijos tobulinimo programą (40 akad. val.) „Šiuolaikinė pamoka“ organizuotas seminaras progimnazijos pedagogams  „Elgesio stiliai. Kaip išlaikyti pozityvų reiklumą komunikacijoje?“, kurį vedė emocinio intelekto kompetencijų lavinimo trenerė, konsultantė, lektorė Nomeda Marazienė.

Seminaro metu lektorė akcentavo, kaip svarbu yra valdyti save sudėtingose situacijose, gebėti pakeisti savo elgesį komunikuojant su kitais žmonėmis, būti empatiškiems, aktyviems, pagarbiai ir efektyviai bendrauti, išreikšti palaikymą bei būti patikimiems, kokie svarbūs yra tarpasmeniniai produktyvūs santykiai organizacijoje.

Po 90 sekundžių žiniasklaidos klipo ,,Children see Children do“ peržiūros Yuotube kanale  aptarta, kaip neapgalvotą, agresyvų, į save orientuotą ir smurtinį suaugusiųjų elgesį kopijuoja ir tęsia vaikai. Diskusijos metu akcentuota, kad suaugusieji turi rodyti gerą pavyzdį ir nutraukti netinkamo elgesio demonstravimą, darydami teigiamą įtaką kitai kartai.   Aptartos įvairios komunikavimo situacijos, kylančių nesusipratimų priežastys, pasidalinta nuomonėmis, kaip didinti sklandžią komunikaciją ir užtikrinti aiškų, sklandų bei operatyvų susikalbėjimą, kaip informuoti, kad gautume grįžtamąjį ryšį ir kurtume pozityvius santykius bei palankų mikroklimatą.

 

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content