Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

Konkursas „Turistinis kliūčių ruožas“

Konkursas „Turistinis kliūčių ruožas“

Penktadienio popietės saulės įšildytas oras kvietė visus būti lauke. Simono Daukanto progimnazijos 5-8 klasių mokiniai, klasių auklėtojai ir mokytojai turėjo galimybę suteikti vieni kitiems  gerų emocijų  ir parungtyniauti. 

                     Komandų vadovai į pirmą etapą pakvietė varžytis 7b ir 8b klasės komandas. Antrame etape susirungė 6a ir 8a klasės komandos. Trečiame etape varžėsi 5a ir 7a klasės komandos. Paskutiniame etape rungėsi 5b ir 6b klasės komandos. Kiekviena komanda įveikė šias kliūčių ruožo rungtis: griovio peršokimą, ,„elektrinės virvės perlipimą“, šokinėjimą per kemsynus, kankorėžių sumetimą į drevę, bėgimą maiše poroje su komandos draugu, ,,aklojo“ vedimą per pelkę. Daugiausiai laiko atėmė užduotis  su ,,elektrine virve“.  Šiai užduočiai atlikti reikėjo komandos susiklausymo ir vienybės. Visa komanda kartu turėjo perlipti virvę, neliesdami jos.  Priešingu atveju reikėjo kartoti užduotį.

                    Pirmąją vietą iškovojo 5a klasės komanda, II vietą – 8a, III vietą laimėjo 5b klasės komanda.

            Dėkoju teisėjoms mokytojoms Raimondai ir Jurgitai. Mokiniams, kurie teisėjavo trasoje: 5a Kostui M., Edvinui J., 5b Saulenei V., Kajui R., Danieliui N., 8a Sauliui R., Rojui R., 8b Dovydui B., Andriui S. Už akimirkų įamžinimą dėkingi esame mokytojai Gražinai. Ačiū visiems dalyviams ir sirgaliams.

Būkime gamtoje, stiprinkime save, džiaukimės, kad esame sveiki.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content