Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

Svajokit ir skriskit į vasarą

Svajokit ir skriskit į vasarą

Birželio 18 dieną progimnazijos bendruomenė išlydėjo savo mažuosius abiturientus-aštuntokus. Šventės vedėjai Simona ir Matas bei klasės draugai nuoširdžiai dėkojo savo auklėtojai Daivai Beivydienei, mokytojams ir administracijai už kartu praleistus metus, rūpestį ir išugdytus gebėjimus. Direktorė Sigita Jonaitienė prisiminė linksmiausias ir įspūdingiausias šios klasės akimirkas. Būsimieji aštuntokai padovanojo simbolines dovanėles, žaismingą šokį, o septintokų auklėtoja Silvija padainavo atsisveikinimo dainą ,,Paukščiai“.

Ne mažiau įsimintina buvo ir 5-8 klasių mokinių Padėkos diena. Ją vedė 7a klasės mokiniai Filomena ir Justas. Skambant smuiko melodijai patys gražiausi dėkingumo žodžiai buvo skirti pirmūnams Eimantui Augustauskui (5a), Austėjai Kaulickytei (5a), Vyčiui Miliauskui (5a), Domantui Viskontui (5a), Karolinai Repšytei (7a) ir aštuntokui Matui Rupšlaukiui, jų tėveliams ir mokytojams.  Buvo pasveikinti ir įvairių konkursų laimėtojai. Visus šventės dalyvius nudžiugino prie įvairiaspalviais žiedais nusėtos foto sienelės padarytos momentinės nuotraukos.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content