Kretingos Simono Daukanto progimnazija

MISIJA: Teikti kokybišką ikimokyklinį, priešmokyklinį, pradinį ir pagrindinį išsilavinimą (pagrindinio ugdymo pirmoji dalis), ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas saugioje ir sveikoje aplinkoje.

VIZIJA: Moderni, besimokanti, atvira kaitai mokykla, kurioje saugu ir gera mokytis, dirbti ir kurti.

Adresas

Palangos g. 25, LT-97122 Kretinga

Susisiekite telefonu

+370 (626) 03480

Elektroninis paštas

info@kdp.lt

Draugiškoji socialinio emocinio ugdymo olimpiada „Dramblys”

Draugiškoji socialinio emocinio ugdymo olimpiada „Dramblys”

Kovo 2 – 6 dienomis ikimokyklinio ugdymo grupės ,„Voveriukai” vaikai ir jų mokytoja Lina Beniušienė buvo draugiškosios socialinio emocinio ugdymo olimpiados „Dramblys” dalyviai. Olimpiadą organizavo VšĮ „Pozityvaus ugdymo institutas”, Lietuvos Socialinio emocinio ugdymo asociacija, VšĮ „Šiuolaikinių inovacijų diegimo ir kompetencijų ugdymo centras”. Renginio tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į socialinio ir emocinio ugdymo svarbą ir, atliekant bendras užduotis, įtraukiant vaikus, pedagogus, tėvus, stebėti socialinio emocinio ugdymo pažangą. Olimpiados metu buvo ugdomos 5 pagrindinės socialinės emocinės kompetencijos: savimonė, savitvarda, socialinis sąmoningumas, tarpusavio santykiai, atsakingų sprendimų priėmimas.

Ši olimpiada vadinama „draugiškąja” todėl, kad jos metu, atliekant užduotis, buvo skatinama ne konkurencija, bet dalijimasis, gebėjimas bendrauti ir bendradarbiauti, mokymasis vieniems iš kitų, draugiškų santykių puoselėjimas bei saugios aplinkos kūrimas.

 

Ši svetainė naudoja slapukus ir prašo jūsų asmeninių duomenų, kad pagerintų jūsų naršymo patirtį.
Skip to content